SAMARBETEN

Våra samarbetspartners

Haninge entré finansieras av Haninge Kommun, de lokala fastighetsbolagen Revelop, Niam, Riksbyggen och SBB Najaden samt ICA Maxi Haninge.

Haninge Kommun

Haninge går från förort till stad och är en av de snabbast växande kommunerna i landet. Tillsammans med vackra naturområden och storstadspulsen runt hörnet finns här något för alla. Genom vårt fokus att erbjuda hög livskvalité och en aktiv fritid väljer många att bo och verka här genom livets alla skeden. Det goda livet finns i Haninge.

Riksbyggen

För Riksbyggen som samhällsbyggare är det viktigt att vara med och utveckla trygga och attraktiva platser där människor vill leva och vistas. Vi ser att samarbetet med Centrum för AMP och Haninge entré positivt kommer att påverka utvecklingen av hela området.

ICA Maxi Haninge

ICA Maxi Haninge har alltid haft ett stort engagemang i det lokala samhället. Det har skett i form av större donationer, exempelvis till motionsslingan runt nedre Rudan, lekplatsen i Eskilsparken, och i form av långsiktiga sponsorarbeten med föreningar inom barn- och ungdomsidrott.
För att göra ännu mera nytta startades Maxi Haninge-fonden 2022 där den som har en idé, som vi kan hjälpa till att förverkliga, kan söka medel. Fonden har fokus på att bidra till ökad fysisk- och psykisk hälsa, och minska utanförskap hos barn och unga i Haninge.
När vi fick höra om Centrum för AMPs planer för denna plats tyckte vi att det lät riktigt spännande och något som verkligen skulle passa för våran fond. Att skapa trivsel, glädje och trygghet på denna centrala och viktiga plats i Haninge är något vi är glada att vi kan bidra till.

Revelop

För Revelop som fastighetsägare är det viktigt att ta ansvar bortom fastighetsgränsen och verka för en positiv utveckling. Samarbetet med Centrum för AMP och Haninge entré bidrar till en mer kulturell, inkluderande och levande stadskärna. Tillsammans skapar vi en attraktiv plats att bo och verka på.

NIAM

Niam med stor erfarenhet inom fastighetsutveckling och förvaltning äger Haninge Centrum.  Ett viktigt steg i utvecklingen av området för att skapa en plats där människor bor, arbetar, lever sina liv och umgås är det gemensamma arbetet med Centrum för AMP och Haninge Entré.

SBB Najaden

Text kommer inom kort.