Skip to main content

Om Haninge entré

Haninge entré är en ideell organisation som arbetar med platsutveckling i området vid Handenterminalen i Handen. Haninge entrés uppdrag är att levandegöra platsen och göra den trevligare att vara på. Det gör vi genom kultur, aktiviteter, konstprojekt och möbleringar.

Vi vill skapa en plats med och för Haningebor. Kika in på vårt kalendarium eller i vårt nyhetsflöde för att se vad som händer på platsen.

Hoppas du vill följa med på resan!

För att se vad vi gjorde under vårt första år, 2022, läs vår platsrapport.

VERKSAMHETSLEDNING

Vi tar hand om platsen

På plats drivs Haninge entré av Philippa Staffas och Vincent Messenger. Vi vill bjuda in Haningebor, föreningsliv och organisationer att vara med och utveckla platsen. Vårt mål är att tillsammans skapa en trevlig och trygg plats där idéer kan växa och förverkligas.

CENTRUM FÖR AMP

En lokal platsorganisation

Haninge entré drivs av den ideella organisationen Centrum för AMP som arbetar med att utveckla offentliga rum. Den lokala platsorganisationen Haninge entré finansieras av Haninge kommun, Ica Maxi Haninge och fastighetsägare i närområdet. Den övergripande målsättningen att ta hand om platsen för att skapa ökad trivsel och trygghet. En central del av arbetet är att anordna aktiviteter som är inkluderande och tilltalande för många. Vi välkomnar föreningsliv, organisationer och besökare att höra av sig och bidra med idéer och engagemang för att utveckla platsen tillsammans.

SAMARBETEN

Våra samarbetspartners

Haninge entré finansieras av Haninge Kommun, de lokala fastighetsbolagen Revelop, Niam, Riksbyggen och SBB Najaden samt ICA Maxi Haninge.

Läs mer:

Samarbetspartners