Skip to main content

Vilken fantastisk invigning och vernissage vi fick! Tack alla som kom, tack till våra invigningstalare Meeri Wasberg (kommunstyrelsens ordförande Haninge), Fredrik Reinfeldt (ordförande Centrum för AMP), Helen Rydberg (Remakebolaget) och vår verksamhetsledare Philippa Staffas.

Vårt största tack går till alla er som varit med och skapat mosaikkonstverket På Väg(g). Mer än 80 personer har tillsammans skapat 110 löv och 13 porträtt som nu pryder Haninge entré. Tack vare ert stora engagemang och skaparglädje har Handen nu fått ett nytt konstverk! Tusen tack!

Stort tack också till våra finansiärer för att ni gör detta möjligt. Haninge Kommun, Niam, Riksbyggen, Revelop, SBB och Ica Maxi Haninge. Inte minst tack till Revelop för att ni i detta projekt gett ett extra bidrag samt upplåtit lokaler.