Skip to main content

Nu drar Haninge entré i gång med loppisar. Här kommer du att kunna sälja och fynda en lördag i månaden. Att sälja är enkelt, roligt och socialt. Sälj det du rensat ut hemma, barnens gamla skor eller kanske dina hembakade kakor. På vår loppis är nästan allt* välkommet!

Så går det till: Du bokar plats i formuläret nedan. Varje plats är 2×2 m och en platsbokning kan vara med eller utan bord. Ta sedan med dig det du behöver för att göra din utställningsplats fin. Tänk på att du säljer bättre om du sett till att göra din utställningsplats till det där lilla extra.

Tips! En pall eller klappstol kan vara bra att ta med, så att dina fötter får vila sig under dagen.

När? Lördagar kl. 11-15, den 22/4, 20/5, 17/6, 19/8, 16/9.

Kostnad: 150 kr med bord, 100 kr utan bord. Anmälan är bindande och betalning görs på plats.

På loppisdagen är utställare välkomna från kl. 10 och förväntas senast vara på plats kl. 10.45. Först till kvarn gäller för val av plats.

Övrig info: vi tillhandahåller inte el. Är du en food truck och vill sälja mat? Mejla karoline.hermansson@haningeentre.se.


*Vi tillåter inte försäljning av någonting som är olagligt eller något som kan väcka anstöt. Detta innebär att försäljning av till exempel alkohol, levande djur eller vapen inte är tillåtet. Haninge entré förbehåller sig rätten att avvisa försäljare eller särskilda varor om det anses störa arrangemanget. Vi tillåter inte heller politiska eller religiösa budskap.