Skip to main content

LOPPISEN 16/9 ÄR FULLBOKAD FÖR SÄLJARE, varmt välkommen som besökare!

Nu drar Haninge entré i gång med loppisar. Här kommer du att kunna sälja och fynda en lördag i månaden. Att sälja är enkelt, roligt och socialt. Sälj det du rensat ut hemma, barnens gamla skor eller kanske dina hembakade kakor. På vår loppis är nästan allt* välkommet!

Så går det till: Du bokar plats i formuläret nedan. Varje plats är 2×2 m och en platsbokning kan vara med eller utan bord. Ta sedan med dig det du behöver för att göra din utställningsplats fin. Tänk på att du säljer bättre om du sett till att göra din utställningsplats till det där lilla extra.

Tips! En pall eller klappstol kan vara bra att ta med, så att dina fötter får vila sig under dagen.

När? Lördagar kl. 11-15, den 22/4, 20/5, 17/6, 19/8, 16/9.

Den 16/9 är också Haningedagen – då har loppisen öppet 11-16.

Kostnad: 150 kr med bord, 100 kr utan bord. Anmälan är bindande och betalning görs på plats.

 

På loppisdagen är utställare välkomna från kl. 9.30 och förväntas senast vara på plats kl. 10.45. Först till kvarn gäller för val av plats.

Övrig info: vi tillhandahåller inte el.

Foto: Thomas Hultgren


*Vi tillåter inte försäljning av någonting som är olagligt eller något som kan väcka anstöt. Detta innebär att försäljning av till exempel alkohol, levande djur eller vapen inte är tillåtet. Haninge entré förbehåller sig rätten att avvisa försäljare eller särskilda varor om det anses störa arrangemanget. Vi tillåter inte heller politiska eller religiösa budskap.

I en platsbokning utan bord är tanken att du som utställare tar med ditt eget bord. Du får ta med mer än ett bord, klädhängare och annat du kan vilja använda till din utställningsplats, så länge du håller dig inom din utställningsyta. Ytan för bägge bokningstyper är 2×2 m.

Skulle du ha några frågor eller problem med anmälan, välkommen att höra av dig till loppis@haningeentre.se.