Skip to main content

Äntligen är våren här! I Haninge entré betyder det kultur på torget varje fredag. Från slutet av april fram till midsommar bjuder vi varje fredag kl. 15 på musik, dans eller performance. Framträdandena är en mix av lokala talanger och erkända gatukonstnärer. Särskilt stolta är vi över att få hit React Public Performances som fredag den 5/5 visar sin gatuföreställning Last Call. I centrum för framträdandet står en gammaldags telefonkiosk. Med humor och genom dans, rörelse och fysisk teater ifrågasätter React hur vi kommunicerar idag, hur vi beter oss i våra umgängeskretsar och hur vi påverkas av våra telefoner, alltid med paralleller mellan “då” och “nu”.

För att läsa mer om respektive framträdande, kika i kalendariet! Alla föreställningar ges kl. 15 på det nya torget vid Handenterminalen.

28/5 – Kören Birger sjunger in våren

5/5 – React Public Performances

5/5 – BONUS! Dessutom UF-marknad kl. 13-16

12/5 – Bandet Nästan8 spelar blues, jazz och soul

19/5 – Storstan Street Brass

25/5 – Josefin’s New Orleans Gang

2/6 – Uncover Choreography – A story

9/6 – Storstan Street Brass

16/6 – Freezone & Vägen Ut

Foto: Alexis Rodriguez. React Public Performances – Last Call